Zilele trecute am realizat un training pentru un client PRO100 …

Achizitionase in urma cu cateva luni un pachet complet de proiectare, insa, lipsa timpului, nu i-a permis sa aprofundeze programele, astfel incat nu le folosea la capacitate.

La sfarsitul trainingului, intrebat fiind ce parere are vis a vis de programe, clientul a raspuns prompt : “toate sunt extraordinare, dar AACOM-ul, este vital – este creierul”.

AACOM++ v4

Afirmatia a fost extrem de flatanta, cu atat mai mult cu cat programul AACOM++ este un concept unic dezvoltat integral de catre noi, tinand cont 100% de nevoile producatorilor de mobilier la comanda.

La un moment dat, pe parcursul trainingului, dorinta expresa a clientului a fost sa reproducem un dulap, identic cu cele vandute de dansul in propriul showroom, la un pret de 400 Lei (aprox.: 88 Euro).

Surpriza, insa ! Pretul materiei prime, fara pierderi, generat de AACOM++ era de 113 Euro !

Veti gandi insa ca la dvs in firma nu se poate intampla asa. De acest lucru insa era convins si clientul nostru, care, extrem de uimit a propus sa refacem calculatia, redefinind in AACOM++ preturile sale de achizitie.

Rezultatul a fost acelasi !

Din pacate acest lucru se intampla in multe firme, acolo unde proiectarea si calculatia nu se realizeaza cu programe specializate.

 

 

Leave a Reply